Clienten van de Centrumpraktijk zeggen:       Ik ontloop niets meer en voel me sterk. Geen medicijnen meer geslikt sinds toen; ik kan gelukkig zonder. Bedankt voor de heldere gesprekken. Je handvatten komen nog dagelijks van pas. Mark - accountmanager                          Ik wist echt niet meer waar ik het zoeken moest toen ik bij jouw aanklopte. Godzijdank heb je me weer op mijn benen gezet. Ik ben je veel dank verschuldigd voor je inzet en betrokkenheid.   Anton - grafisch ontwerper                          Geen paniek meer! Al jaren niet meer! Fantastisch! Dank je hartelijk voor alles.   Maartje - inkoopster                          Eindelijk kan ik weer doen en laten wat ik wil. Wat is het leven een stuk gemakkelijker geworden door de sessies.   Arnoud - helpdesk medewerker

coachingenglish coaching coachinghaarlem hyperventilatie coaching

Wanneer hyperventilatie en angst doorslaan in paniekaanvallen onstaat er meestal een groot probleem dat veelal een groot deel van iemands leven beheerst. Vaak ontwricht dit iemands leven, relaties en werk in grote mate en is het zeer noodzakelijk om de klachten grondig aan te pakken en de balans werkelijk te herstellen.

Iedereen die ooit een paniekaanval mee heeft gemaakt weet dat dit een zeer schokkende ervaring is. Veel mensen worden tijdens zo'n aanval bang dat ze dood gaan of gek worden en dit verergert de paniek nog vele malen. Mensen worden dan vaak bang voor de volgende aanval en raken verstrikt in de angst voor de angst.

Hyperventilatie is voor veel mensen een lastig probleem dat niet wordt verholpen met alleen maar ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Een 'verkeerde' manier van ademen wordt meestal veroorzaakt door onderliggende spanningen, onzekerheden of angsten.

Daarom is het belangrijk om de oorzaak van de hyperventilatie te onderzoeken en aan te pakken. En hoe eerder je hier bij bent, hoe minder de klachten de kans krijgen in te slijten of zelfs te verergeren. Door de onderliggende oorzaken aan te pakken krijg je niet alleen meer grip op je ademhaling en verdwijnen deze klachten, maar krijg je ook meer grip op de situaties, relaties en gevoelens in je leven die je moeilijk vindt.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen met
Tel: 0616 444 344 of een email sturen naar: info@centrumpraktijk.nl

Het startpunt van het traject is - indien nodig - crisishulp om je te helpen wat meer rust en balans te vinden in je huidige situatie, zodat je de ruimte hebt om de oorzaken van je problemen aan te pakken. Crisishulp bestaat uit het onder controle brengen van de heftigste gevoelens d.m.v. verschillende praktische en inzichtelijke technieken.

Soms wordt er samengewerkt met een fysiotherapeut om je te leren je ademhaling te beheersen en enigszins te kunnen ontspannen. Vandaaruit begint het traject om je beter met je ondermijnende gedachtes, gevoelens en moeilijke situaties te leren omgaan.Centrumpraktijk Haarlem _ _ _ _ Tel: 0616 444 344 _ _ _ _ info@centrumpraktijk.nl


Praktische, effectieve coaching, therapie en relatietherapie in Haarlem en Heemstede en omgeving;
Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Ijmuiden, Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Beverwijk.