Clienten van de Centrumpraktijk zeggen:       Het is van grote waarde geweest voor mij dat je mijn patronen en valkuilen zo goed door had. En het heeft mij erg geholpen dat het zo'n duidelijk traject was. Daardoor bleef ik de juiste stappen maken richting herstel.   Ron - commercieel directeur                          De beste hulp die ik me maar kon wensen. Dank je wel voor alle tijd en moeite!   Carla - teamleidster                          Duidelijke stappen, afgerond traject, professionele begeleiding. Prima hulp!   Sander - systeembeheerder                          Eindelijk iemand die echt weet waar hij het over heeft! Waarom zijn er daar niet meer van? Heel erg bedankt! Je hebt me fantastisch geholpen!   Irene - hr manager                          Ik ben erg blij dat het niet alleen heel inzichtelijk en duidelijk was, maar ook erg praktisch. Dat heeft me veel goeds opgeleverd.   Mevr. van D. - gepensioneerde onderwijzeres                          Waarom heb ik de Centrumpraktijk niet eerder gevonden?! Dat had me zoveel tijd en ellende gescheeld!!!   Marian - huisarts                          Eindelijk iemand die echt weet waar hij het over heeft! Waarom zijn er daar niet meer van? Heel erg bedankt! Je hebt me fantastisch geholpen!   Irene - hr manager

coachingenglish coaching coachinghaarlem vermijden coaching

De Centrumpraktijk Haarlem begeleidt mensen op een persoonlijke en effectieve manier in korte en middellange trajecten. Dit betekent dat je in een aantal gesprekken verspreid over verschillende weken werkt aan het (her)vinden van je evenwicht, energie en kracht in je leven, werk en relaties. Het traject wordt afgesteld op je persoonlijke behoefte en situatie en bestaat uit verschillende onderdelen die worden aangepast aan jouw proces. In duidelijke stappen word je geholpen om de oorzaken van je klachten te ontdekken en je problemen te begrijpen en aan te pakken, zodat je onafhankelijk en stevig in je schoenen komt te staan.

Je wordt geholpen om je ondermijnende (onbewuste) ideeen en gewoontes te veranderen, lastige feiten te accepteren en je zwakke plekken te versterken. Vervolgens krijg je handvatten aangereikt om op een praktische manier de problematische situaties aan te pakken. Je leert om beter met de moeilijke gevoelens om te gaan en je emoties te verwerken en te sturen. Hierdoor verdwijnen je klachten zoals stress, angst, onzekerheid, vermoeidheid en uitputting en kom je (weer) rustiger, sterker, energieker en met meer zelfvertrouwen in je leven, werk en relaties te staan.


-> Kosten & reducties voor particulieren

-> Kosten voor bedrijven & instellingen


Centrumpraktijk Haarlem _ _ _ _ Tel: 0616 444 344 _ _ _ _ info@centrumpraktijk.nl


Praktische, effectieve coaching, therapie en relatietherapie in Haarlem en Heemstede en omgeving;
Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Ijmuiden, Schiphol, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Beverwijk.